MARTA PITARCH ROSELLÓ (19 de juliol de 1985 – Tortosa).
Trapezi simple i doble, perxa xinesa i clown. Amant de l’escenari, des de petita somiava en ser actriu o cantant. De gran fa una petita incursió en una escola de teatre local, però al costat uns “locos” fan circ i ràpid s’uneix a ells. Amb el circ descobreix que pot treballar el cos amb la precisió de la tècnica i pot arribar a ser el personatge que vulgui; aquest és el seu món.
Ha rebut classes a la Rogelio Rivel (Barcelona), en llocs com Toulon, Toulouse o Madrid i professors com Pili Serrat o Jane Huxley (Circo da Madrugada). També realitza cursos de petit volant.
Fa uns 4 anys descobreix la seva altra gran passió, el pallasso. Rep classes intensives de mans de professionals com Jango Edwards, Laura Herts, Virginia Imaz, Joaco Martin, Cristian Atanasiu, Lila Monti, Jesus Jara,… entre altres. Durant aquests anys col·labora amb el Almazen (Barcelona) Associació La Ciutat de les Paraules, lloc que aposta per una programació estable i per la difusió de pallassos i pallasses. Amb elles actua en “Les Vetllades Desclowtrolades d’Almazen”, espectacle de improclown que neix de la mà de Bataclown (França). També és artista de “Kanbahiota Trup” (Madrid)
.